Homeopathie

 

​​​​De 48-jarige Hakan uit Epe is 1 juli afgestudeerd aan de H​​omeopathie Academie Nederland in Almelo 
als RH homeopaat. Hij heeft les gehad van Egbert van Wijk, antroposofisch huisarts en klassiek homeopaat;
Jaap van der Wal, universitair docent aan de Universiteit Maastricht en tevens werkzaam geweest 
aan diverse universiteiten in Nederland als anatoom-embryoloog; Ewald Stöteler, meer dan 35 jaar homeopaat,
geeft les op Homeopathie Academie Nederland in Almelo en geeft lezingen en college in landen 
als Duitsland, Engeland, India en Japan.                                                                                        
        

Hakan heeft enkele jaren geleden een heuse carrièreswitch gemaakt. Hij was jarenlang werkzaam als marketing analist bij grote organisaties. “Ik kwam inderdaad uit de commerciële hoek. Maar vanwege mijn werk als analist heb ik altijd wetenschappelijke onderzoeken gevolgd. Ik kwam erachter dat homeopathie een geneeskunde is die chronische ziekten kan genezen. Dat sprak mij aan. En dat zie ik ook terug bij mijn patiënten. Ik ben vier jaar geleden begonnen met de studie en de laatste twee jaar behandel ik patiënten, onder begeleiding van arts/homeopaat Ruud Swagemakers uit Culemborg.” Hij heeft, naar eigen zeggen, een pittige maar goede opleiding genoten. “Bijvoorbeeld ziekte-classificatie, dat wordt gedoceerd in Almelo en dat is de enige school die dat doet.


Wat is homeopathie?
Homeopathie is een krachtige natuurlijke geneeswijze en gaat uit van het zelf herstellend vermogen van het lichaam en stimuleert dat vermogen op natuurlijke wijze. In de klassieke homeopathie wordt uitgegaan van het zelfgenezend vermogen van de natuur, gebaseerd op de derde natuurwet van Newton (actie-reactie). Al meer dan 200 jaar wordt homeopathie gebruikt om gezondheidsproblemen te behandelen. Homeopathische medicijnen zijn natuurlijk en werken niet verslavend.

Met behulp van ziekte-classificatie worden chronische ziekten duurzaam behandeld waardoor de kwaliteit van leven verbetert. Mijn uitgangspunt is om iedereen zo gezond mogelijk te maken. Dat iemand beter wordt en dat iemand dingen weer kan doen die hij niet meer kon, iemand meer balans in zijn leven geven en daar gelukkiger van wordt. Het resultaat van mijn huidige patiënten geeft mij zoveel hoop dat ik hier 100% voor kies.


Prijslijst

Komt u voor het eerst voor een homeopathisch consult, dan duurt zo'n uitgebreid consult een uur tot anderhalf uur.
Vervolgconsulten duren meestal van 30 min. tot 60 min.

Eerste consult  € 95,- 
Vervolgconsult van 30 min. € 50,- 
Vervolgconsult van 60 min. € 95,-
 Consult aan huis / weekend toeslag € 35,-

 

Wilt u meer informatie over homeopathie, wilt u weten of u met uw klachten bij Hakan terecht kan? U kunt bellen voor een afspraak of loop eens even binnen bij het Cosmedisch Centrum aan de Gerard van Velde Passage 25 in Heerde. Dat kan iedere werkdag, maar in overleg is ’s avonds of zaterdags ook mogelijk. Kijk op de website www.hlife.nl, bel naar tel. 06-15177587 of 0578-692577 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


Lid van NVKH