Laatste nieuws

 

- 4 November 2016

Het is al weer gauw kerst!
Wilt u verzorgde en mooi gelakte nagels tijdens de feestdagen? Maak dan snel een afspraak

                                 manicure behandeling

 

Manicure                


Handbadje
Vijlen 
Handpeeling
Handmassage
Lakken

Meerprijs gellak
€ 5,00

 

Wij werken met het 
merk Pina Parie.         

 
- 31 Maart 2016

Nieuw bij Cosmedisch Centrum Heerde onze thuiszorgwinkel. Het is een particulier initiatief van mevrouw Van Velde. Wij zijn een kleine zelfstandige organisatie, maar zeer betrokken bij de klant. Een persoonlijke benadering staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Samen met u kijken wij naar de verschillende opties, zodat u de beste keus kunt maken.

In onze thuiszorgwinkel vindt u allerlei handige hulpmiddelen. Met onze hulpmiddelen wordt het langer thuis wonen vergemakkelijkt. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment met o.a. rolstoelen, rollators, wandelstokken, krukken en po- en douchestoelen. Wanneer u vragen heeft, kunt u langskomen in de winkel of bellen voor een persoonlijke afspraak. Wij maken graag tijd voor u! U kunt bellen naar 0578-692577.

Klik hier voor meer informatie!- 28 Oktober 2014

Even voorstellen: Shayne Rookhuyzen

Even voorstellen: Mijn naam is Shayne Rookhuyzen. Ik woon in Apeldoorn en ik ben masseur. Ik ben geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika en kom uit een gezin van 3 kinderen. Wij zijn van Nederlandse afkomst. Ik heb gestudeerd in Zuid-Afrika en in Nederland. In 2008 ben ik naar Nederland gekomen om mijn vak als allround masseur uit te oefenen. Ik ben dan ook 5 en half jaar werkzaam geweest in een bekend wellnesscentrum in regio Apeldoorn.

In 2014 heb ik een sabbatical jaar genomen om een fietstocht te maken van Caïro naar Kaapstad. Ik ben begonnen op 16 februari in Caïro, Egypte en op 28 mei ben ik aangekomen in Kaapstad, Zuid-Afrika. De fietstocht heb ik gemaakt voor een goed doel: SOSA (Support Orphans in Southern Africa). Het was een fietstocht van 11.664 km en heb in totaal 29.000,- euro voor SOSA opgehaald.

Per 28 oktober 2014 start ik mijn massagepraktijk in het Cosmedisch Centrum in Heerde. Ik geef verschillende soorten massages: Stevige ontspanningsmassage/sportmassage, Hotstone, Thaise voetmassage en voetmassage. U kunt voor een afspraak bellen naar het Cosmedisch Centrum 0578-692577 of naar mijn nummer: 0620216931.

 

Voor een behandeling kunt u een afspraak maken via 0578-692577 of klik hier om een email te verzenden.