Ayurvedische massage, Cupping & Ghuasha

 

Mijn naam is Rotem Beer (1973), masseur en eigenaar van Zuiver Lijf.
Ik bied massage vanuit het hart: ayurvedische massage voor iedereen die meer vitaliteit, vrijheid en passie wil ervaren.
Ik ervaar zelf dat met een gezonde balans tussen lichaam en geest het leven lichter en mooier is. Het is voor
mij een eer om dit door te mogen geven.   

In deze drukke maatschappij waarin wij van alles ‘moeten’ is het belangrijk om te zorgen voor rust en balans.
Dit is een stevige basis voor een gezond leven.

In de massages help ik lichaam en geest, gevoel en ratio in balans te komen.                                                                         

De naam Rotem is Hebreeuws voor Witte Brem. De Brem staat onder meer symbool voor liefde, geborgenheid en het opruimen van oude emoties.

Van jongs af aan was het voor mij heel natuurlijk om waarachtig contact met mensen te maken. Met Zuiver Lijf bied ik Ayurvedische massage, een behandelmethode uit het oudste natuurgeneeskundig, gezondheidssysteem Ayurveda.

De essentie van Ayurveda is dat alles met elkaar is verbonden. Als masseur kijk ik naar de hele mens en luister ik achter de woorden. Het draait om levens-energie. En dat gaat over veel meer dan alleen lichamelijke gezondheid en conditie. Het gaat over liefde, eerlijkheid, openheid en zelfwaardering.

Veel mensen die voor het eerst bij mij komen, hebben last van spanning, oververmoeidheid, angsten of onverwerkt verdriet. Hoe de behandeling werkt kan ik je niet echt vertellen, wel dat het z’n werk doet.

Oude rommel in het lijf wordt opgeruimd, geblokkeerde energie gaat weer stromen en ik zie dat mensen letterlijk weer aarden, steviger in het leven staan, ze voelen de joy, worden lichter, passie komt terug, de enorme serieusheid wordt doorbroken. Ze bewegen vrij en natuurlijk in hun leven.

En wat ontzettend mooi is: er is weer innerlijke overeenstemming tussen denken, voelen en dieper weten, waardoor mensen als vanzelf weer weten wat goed voor ze is.

Wat mij drijft is een enorme passie voor het leven. Ik vind het een groot geschenk om dit iedere dag te mogen doorgeven.

Ayurveda is een oude levenswijsheid uit India. De ayurvedische massage is een diepe massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme gekruide olie. Deze speciale warme olie zorgt voor het verzachten en versterken van de huid. Een ayurvedische massage brengt lichaam en geest in balans en heeft hierdoor een preventieve werking.

Ayurvedische massage:
• Activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop waardoor giftige stoffen uit het lichaam worden afgevoerd
• Bestrijd stress, vermoeidheid en slapeloosheid
• Vergroot lichaamsbewustzijn
• Verlicht spierspanning
• Herstelt vitaliteit van lichaam en geest
• Verlicht van pijn

Na de massage ervaart men een diep vredig gevoel en innerlijke rust. Daardoor kun je gemakkelijker contact maken met je hart en onder ogen zien wat er speelt in je leven. Ook worden lichamelijke klachten lichter.
Als basis gebruik ik ayurvedische massage. Een heel oud Indiase methode die al honderden jaren werkt. Ik maak gebruik van etherische oliën, eigen intuïtie en edelstenen.

Daarnaast geef ik; ontspanningsmassage, brengt je lichaam tot rust. Hotstone massage, verlicht de spieren en geeft energie. Holistische massage, geeft een dieper inzicht.


Prijslijst

Ayurvedische massage 90-120 minuten € 95,-
Cupping Legging 30 minuten € 45,-
Cupping massage 60 minuten € 60,-
Guasha behandeling 45 minuten € 45,-
Cellulitis kuur van 10 behandelingen 30 minuten € 399,-

 

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0578-692577 of bezoek mijn website: www.zuiverlijf.nl