Waxen

LYCON wax heeft wereldwijd een welverdiende reputatie en is de Crème de la Crème op het gebied van wax. LYCON is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld, in meer dan 43 landen, gebruikt in het top segment van schoonheidssalons. 

Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxed met de mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten die zijn aangevuld met aromatische oliën. Waxing met Lycon levert een super resultaat! De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel.

 

Tipsvóór en na de LYCON Precision Waxbehandelingen:

● Neem wanneer u echt uitzonderlijk gevoelig bent voor pijn ca. 30 minuten vóór de behandeling één paracetamol tablet.
● Indien u snel last heeft van ingegroeide haartjes of pukkeltjes op bijvoorbeeld de bovenlip, gebruik dan vanaf  de eerste dag na uw waxbehandeling de LYCON SPA Essentials Ingrown-X-it Spray.
● Laat u met regelmaat waxen, voor een optimaal, langdurig glad en haarvrij resultaat.
● Kom afhankelijk van uw persoonlijke haargroeisnelheid na 3 tot 6 weken na uw vorige afspraak terug; uw  haar dient dan ten minste 2 mm lang te zijn.
● Scrub uw huid vanaf 1 week na de behandeling 3 keer per week om deze zacht en glad te houden en om ingegroeide haartjes te helpen voorkomen.

Liever niet doen, de eerste 24 uur na uw LYCON-Waxbehandeling:
● Neem geen heet bad of te hete douche.
● Ga niet in de zon of onder de zonnebank liggen.
● Ga niet naar de sauna.
● Blijf uit het zwembad én uit de zee.
● Draag geen strakke of niet-ademende kleding.
● Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
● Raak de gewaxte huid niet aan met nagels of vingers als deze niet perfect schoon zijn; lege haarfollikels (haarzakjes) zijn namelijk gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën.
● Gebruik geen zelfbruinende crèmes of crèmes met vette oliën.


Prijslijst LYCON Precision Waxing

Wenkbrauwen € 14,50
Bovenlip €  9,50
Bovenlip en kin € 15,00
Oksels € 14,50
Bikinilijn € 19,00

 

Onderbenen  € 25,00 
Hele benen  € 39,50 
Onderarmen       € 19,50 
Hele armen  € 27,50 

 

 

Ingrown X-it Serum Solution 125 ml
€ 24,50
Een milde scrub. Vermindert de zichtbaarheid en het oncomfortabele gevoel van ingegroeide haren. Verzacht tegelijkertijd een rode, geïrriteerde huid en hydrateert.