COSMEDISCH CENTRUM HEERDE IS WEER OPEN

Het Cosmedisch Centrum Heerde is weer open. De salon, waar u terecht kunt voor zowel cosmetische als medische behandelingen, werkt nu in lijn met alle Corona-voorschriften. Bij binnenkomst staat er een zuil met handdesinfectie, er is een doorzichtig scherm geplaatst op de manicuretafel en het personeel draagt mondkapjes. ‘Voor onder meer pedicure, manicure en gezichtsbehandelingen kunt u weer bij ons terecht’, aldus eigenaresse Bieuwkje van Velde.  

Veel zelfstandige ondernemers uit verschillende disciplines werken samen in het Cosmedisch Centrum Heerde, dat is uitgegroeid tot een begrip in de regio.  ‘Je profiteert van elkaars kennis en vult elkaar aan.’ verteld Bieuwkje van Velde.

Sinds 2016 maakt een thuiszorgwinkel deel uit van Cosmedisch Centrum Heerde. Klanten kunnen er terecht voor onder meer rollators, rolstoelen, braces, douchekrukken en wandelstokken. Een persoonlijke benadering staat centraal, samen met de klant wordt gekeken welke optie het beste past. ‘We hebben bijvoorbeeld rollators gemaakt van carbon, die zijn extra licht en daardoor makkelijker op te tillen’, aldus Bieuwkje van Velde.  Ook voor veel andere hulpmiddelen kunt u bij de thuiszorgwinkel terecht, zoals; postoelen, aantrekhulpen, zitkussens, krukken en grijpstokken. Kleuren zijn bij ons ook een groot aandachtspunt. ‘Bij ons is niet alles grijs of zwart. Als je een Ferrari-rode, appel groene of een paarse rollator wilt, ben je hier aan het juiste adres.’

Meer informatie vindt u op de vernieuwde website www.cosmedischcentrumheerde.nl  .